Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_lcap96%Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_lcap1%Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_lcap1%Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_lcap3%Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Büyükstün mesajında 'Bugün dua ettim hepimiz için… Yüce Allah, insanı affetsin!' sözlerine yer vererek şöyle devam etti:
"Keşke sevmek nefret etmekten daha kolay olsaydı insanoğlu için, övmek, hakaret etmekten kolay olsaydı. Keşke birbirimize el uzatmayı, arkamızı dönmekten daha çok benimseseydik, başkalarını yargılamadan önce, kendimize dönük olabilmeyi… Hepimiz bir şekilde bu dünyaya geldik, hangi ülke, hangi dil, hangi din, hangi ırkta olduğumuzu bilmeden, hatta doğmayı bile biz seçmedik. Keşke varlığımızla bu dünyayı, havayı, suyu, güneşi, ağaçları hak edebilseydik. Keşke farklı olmamızın zaten en normal şey olduğunu bilip el ele tutuşabilseydik. Birbirimizi reddetmeye değil, anlamaya çalışabilseydik. Keşke birbirimizi gözümüzü bile kırpmadan öldürmek yerine, yaşatmayı seçebilseydik. Niye mi hiçbir şey yazmadım, yorum yapmadım; içim o kadar acıyor ki, o kadar anlamıyorum ki, ne yazsam o kadar eksik kalacak ki… Bugün dua ettim hepimiz için… Yüce Allah, insanı affetsin!"
Tuba Büyüküstün sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi Dd5d802e9d0fcd7b3b5386ed4ee52e39

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]