Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_lcap96%Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_lcap1%Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_lcap1%Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_lcap3%Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat' programında Senem Aydın’ın ilk konuğu ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu oldu. Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle gündeme gelen Atagül "Uçlarda yaşayabiliyorum" dedi.

Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum 18848585-728xauto
Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen oyuncu, “Bazen çok tekinsiz davranabiliyorum. Uçlarda yaşayabiliyorum. Bazen de her şeyi çok olağan karşılayabiliyorum, halimi kontrol edebiliyorum. O anlamda biraz tekinsizim sanırım” dedi.
Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum 640xauto
13 yaşında oyunculuğa başlayan Doğulu, “Çocukluğunu yeterince yaşayabildiğini düşünüyor musun?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Evet yaşadım. 13 yaşımdayken zaten o kadar yoğun bir tempom yoktu. Daha 15-16’larda yoğunlaştı tempom. 15-16’larda da zaten serpilmeye başlamış bir genç kız moduna geçtiğin için sokakta ip atlamak, misket oynamak, istop oynamak gibi şeyler kalmıyor. Misket borçlarımdan sokağa çıkamadığım zamanlar oldu. Tam bir sokak çocuğuydum. Aşırı aktif ve çok sosyaldim.”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]