Erdoğan’ın hedefi: Merkez
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_lcap96%Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_lcap1%Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_lcap1%Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_lcap3%Erdoğan’ın hedefi: Merkez I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Erdoğan’ın hedefi: Merkez

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Erdoğan’ın hedefi: Merkez Empty Erdoğan’ın hedefi: Merkez Çarş. 25 Şub. - 17:55:52

Yazar : EgzotikForum

-
-

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaf temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Erdoğan’ın hedefi: Merkez Erdo%C4%9Fan-670
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, TESKOMB heyetini kabul etti.
İşte Erdoğan burada yaptığı konuşmadan satır başları:
Sizler esnaf olarak çılgına dönüyordunuz ya. Hesap makinaları bile ihtiyaca cevap vermiyordu. Yahu bir kuruşa bir liraya, tuvalete giderken bir milyona tuvalete gider hale geldik.
merkez bankası dün lütfetti… Merkez bankası faiz konusunda yanlış yapıyor. Türkiye’nin gerçeğine uygun değildir. Güya riskleri azaltmak için uyguladıkları faiz politikasının kendisi bir risk haline dönüşmüştür.
Çalışanımızın hakkını korumak benim en başta gelen görevimdir. Bu konudaki ısrarımın sebebi de budur. Milletin hakkını hukukunu korumaktır.
Ekonominin büyümesi için refahın yükselmesi için bir ülkede istikrarın huzurun olması gerekiyor. Biz bugüne iki kavramla geldik. İstikrar ve güven kavramlarıyla geldik.
Bir dönem Türkiye’de istikrar ve güven ortamı, bildiriyle muhtırayla tehdit edilirdi. Bu yollar kapanınca yeni yollar buldular. Çok açık konuşuyorum. Böyle kalkıp “merkez bankasının başındaki kişi iyidir hoştur vesaire”, ben iyiliğe hoşluğa yaptıklarıyla bakarım, kendi fiziğiyle bakmam. Ne yapıyorsun, netice ne? Ben buna bakarım, uygulamaya bakarım.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]