Tahin Soslu Levrek
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum



Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

 Tahin Soslu Levrek I_vote_lcap96% Tahin Soslu Levrek I_vote_rcap 96% [ 915 ]
 Tahin Soslu Levrek I_vote_lcap1% Tahin Soslu Levrek I_vote_rcap 1% [ 7 ]
 Tahin Soslu Levrek I_vote_lcap1% Tahin Soslu Levrek I_vote_rcap 1% [ 6 ]
 Tahin Soslu Levrek I_vote_lcap3% Tahin Soslu Levrek I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952


Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tahin Soslu Levrek

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1 Tahin Soslu Levrek Empty Tahin Soslu Levrek Salı 3 Şub. - 22:54:12

Yazar : EgzotikForum


-
-

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MALZEMELER


  • 6 adet orta boy levrek

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 2 adet orta boy kuru soğan

  • 1/2 su bardağı tahin

  • 1/4 su bardağı limon suyu

  • 2 çay bardağı su

  • 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber

  • 1 çay kaşığı kişniş tohumu

  • 1/2 çay kaşığı tuz




NASIL YAPILIR?


  • Orta boy kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın. Zeytinyağını bir tavada kızdırın.

  • Soğanları zeytinyağında 2- 3 dakika kadar soteledikten sonra limon suyu, tahin, su ve kişniş tohumlarını katın.

  • Hazırladığınız sosu, aralarda karıştırarak orta ateşte, 3-4 dakika kaynatın.

  • Balıkları, taze çekilmiş tane karabiber ve tuzla ovduktan sonra ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin.

  • Hazırladığınız sosu balıkların üzerine sürdükten sonra önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin.

  • Fırından çıkan balıkları, bütün olarak servis tabağına alın. Arzuya göre; limon dilimleri eşliğinde servis edin, sevdiklerinizle paylaşın.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz