Kirmizi Fasulye Corbasi
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum



Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_lcap96%Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_lcap1%Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_lcap1%Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_lcap3%Kirmizi Fasulye Corbasi I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952


Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kirmizi Fasulye Corbasi

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kirmizi Fasulye Corbasi Empty Kirmizi Fasulye Corbasi Cuma 13 Mart - 7:27:03

Yazar : EgzotikForum


-
-


Malzemeler;

- 300 gr haslanmis kirmizi fasulye*
- 1 adet orta boy sogan, ince kiyilmis
- 1 adet havuc, minik minik dogranmis
- 1 kereviz sapi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1,5 kap kadar sebze suyu ya da su
- 1/2 tatli kasigi kimyon
- 2 adet taze sogan
- tuz ve karabiber

tarifi

* Fasulyeyi konserve almamanizi oneririm. Kesinlikle lezzet farkediyor. Bir gece onceden islatip, ertesi gun haslayabilirsiniz.

-Sogan, havuc ve kerevizi zeytinyaginda yumusuyana dek, 5 dk kadar kavurun. Tuzunu, biberini ve kimyonu ekleyin.
Suyu ekleyin. Kaynamaya baslayinca fasulyeleri ekleyin. Sebzeler iyice yumusayana dek pisirin. (Su miktarini eger az gelirse biraz daha ekleyebilirsiniz)
Corbanin yarisini mikserden gecirip, kalan corbaya ekleyin.
Uzerine ince kiyilmis taze sogan serpip sicak servis yapin..
__________________

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz