Avustralyalı dünya şampiyonu sörfçü Mick Fanning, yarışma sırasında köpekbalıklarının saldırısına uğradı! Fanning'in, bir köpekbalığıyla mücadelesi canlı yayına yansıdı!
Güney Afrika'da düzenlenen uluslararası sörf yarışmasında nefes kesen anlar yaşandı. Avustralyalı dünya şampiyonu sörfçü Mick Fanning, yarışma sırasında iki köpekbalığının saldırısına uğradı.
Köpekbalıklarından biri, Fanning'i sörf tahtasından düşürdü. Avustralyalı sörfçünün köpekbalığıyla mücadelesi canlı yayına an be an yansıdı. Mick Fanning, köpekbalığı saldırısından yara almadan kurtuldu.
Fanning, jet skiyle sahile götürülürken yarışma iptal edildi.
34 yaşındaki sörfçü, köpekbalığını yumruklarıyla uzaklaştırdığını söyledi: “Önce hayvanın yüzgecini gördüm. Yüzerken hamlemi yapmak için dişlerini görmeyi bekledim sonra sırtına yumruk attım ve ürkütmeyi başardım”
Avustralyalı sörfçü daha önce üç kez dünya şampiyonu olmuştu.34 yaşındaki sörfçü, köpekbalığını yumruklarıyla uzaklaştırdığını söyledi: “Önce hayvanın yüzgecini gördüm. Yüzerken hamlemi yapmak için dişlerini görmeyi bekledim sonra sırtına yumruk attım ve ürkütmeyi başardım”
http://www.ntvspor.net/video-galeri/canli-yayinda-kopekbaligi-saldirdi