İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_lcap96%İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_lcap1%İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_lcap1%İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_lcap3%İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Suruç’ta yaşanan katliamın izleri henüz çok tazeyken olayı lanetleyenlerin sayısı da çığ gibi büyüyor. Canlı bomba katliamının ardından konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan pek çok ünlü isimden biri de İbrahim Tatlıses oldu. Ünlü türkücü Suruç’taki katliamı kınayarak başladığı yazısını milletvekili seçimlerine ve Cumhurbaşkanı’na kadar genişletti. İşte İbrahim Tatlıses’in Suruç satırları:
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Suruç’la ilgili uzun bir paylaşımda bulundu. Ibrahim-tatlises-sli
SU YERİNE KAN AKIYOR
“SURUÇ BENİM GÖZÜMÜN BEBEĞİDİR. Oraya yapılan her hareketi kendi şahsıma yapılmış kabul ederim. İlk yetiştiğim yıllarda orada konser verirdim, Suruç deyip geçmeyin. İlk milletvekili seçimimde oraya gittim; o zaman yaşlı bir dede oğlum sen buraya gelmiş bizden oy istiyorsun bizim suyumuz yok, sen bunu nasıl yapacaksan hele bi onu söyle dedi. Bende milletvekili seçildiğim gün ilk işim Suruç’a suyu getirmek olacak dedim ama vekillikten vaz geçtim. Bir gün İbo Show’da dile getirdim ve dedim ki; Dedem benden su istedi, benim Dedem abdestini alamazken benim yıkanmam doğru değil. O zamanın hükümetine İbo Show’dan seslendim ve Suruç’a şimdiki Cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı, geçen dönem Fırat nehrinden Suruç’uma su bağladılar. Dünyalar benim oldu. Şimdi ise su yerine kan akıyor bu ALLAH’tan reva mıdır?

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]