TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_lcap96%TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_lcap1%TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_lcap1%TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_lcap3%TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tanınmak önemli belki ama sevilmek daha önemli

Hasan Yalnızoğlu, hem başarılı bir sporcu, hem bir spor girişimcisi, hem de kişisel gelişim konusunda kitap yazarı. ‘Öğrenilmiş Duygular’ adlı kitabını daha önce yayınlayan Hasan bugünlerde yeni bir kitap yazıyor. ‘Survivor Gerçekleri’ adlı yeni kitabında adadaki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyleyen Hasan, ‘Survivor’ hakkında en çok merak edilenleri kitabından önce anlattı.

Sosyal paylaşım platformu kizlarsoruyor.com tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Ünlüler Cevaplıyor’ yayınının konuğu, sevilen yarışma programı ‘Survivor’ın finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu’ydu. Sitenin üyelerinden gelen soruları yanıtlayan Yalnızoğlu “Survivor’a katılacaklara önerilerin neler?” sorusuna “Rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin diyecek değilim” diyerek üstü kapalı göndermede bulundu.

‘Survivor’ yarışmasından sonra hayatınız nasıl değişti?

Öncesi ve sonrası diye bir hayatım yok. Nasıl bir insansam hep öyle yaşamaya devam ettim. Yarışmanın bana kattığı, hep farkında olduğum ama altının biraz daha çizilmesini sağlayan şey şu oldu: Yakın insanların değerini kavradım. Yarışmadan sonra daha fazla kişi tarafından tanınır oldum. Tanınmak önemli bir şey belki ama sevilmek bence daha önemli…

TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. Hasan-yalnizoglu-42Yarışmaya tekrar katılır mısınız?

Katılış amacım; her mesleği herkes yapabilir ama en önemlisi insan olabilmek. Ben de duruşumla bunu insanlara göstermek istedim. Yaptığım birkaç meslek birden vardı. Bunların yalan dolan olmadan, başka insanları kandırmadan da yapılabileceğini veya arkanıza birtakım güçleri almadan da ayakta dimdik durabileceğinizi göstermek istedim. Katılmadan da amacım buydu. İkinci sefer katıldığımda bir kitap yazmıştım, spor salonum vardı, insanların bunu duymasını istedim. Tekrar katılır mıyım? Herhalde bir beş sene geçmesi lazım… Şu an şu psikolojiyle katılmak istemem.

Yarışmaya katılacaklara önerileriniz var mı?

Yarışırken rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin, saygıdan bahsedip terbiyesizlik yapın, yarışırken rakiplerinize hakaret ederek morallerini bozmaya çalışın… Tabii ki bunları yapın demeyeceğim. Bunların dışındaki her şeyi yaparsanız sonuç ne olur bilmiyorum ama iyi bir insan olmaya aday olabilirsiniz.

Yarışmada unutamadığınız, aklınızda kalan şaşırtıcı bir olayı bizimle paylaşır mısınız?

En şaşırtıcı şey, defalarca insanlara hakaret ettiği ve şarjda bulunduğu halde bu davranışı gösteren yarışmacının diskalifiye olmaması…

Oyunlarda hata yapmanızın nedeni nedir?

Aşırı konsantrasyon, stres, beslenme eksikliği… En çok kilo veren kişi bendim, 29 kilo verdim.

Adada cinsel hayat sıfır

Adada cinsel hayat nasıl?

Adadaki cinsel hayatımızı herkes merak ediyor. Ama hiç yemek yiyemediğimiz için yaklaşık dört buçuk ay boyunca bu devam ettiği için, adadaki cinsel hayat sıfır (gülüyor)…

Peki, ‘Survivor’ kurgu mu?

‘Survivor’ senaryosu olmayan fakat yaşantısıyla tam olarak gerçek. İzlediğimiz gibi… Ama montajsız ve kurgusuz ‘Survivor’ düşünülemez. Bunları bir süre sonra ‘Survivor Gerçekleri’ adıyla yazacağım kitapla önünüze sunacağım.

TV8'de yayınlanmış '' Survivor '' yarışmasından Hasan ile röportaj. Hasan-yalnizoglu-sli-2

Kadın ve erkekler eşit şartlarda yarıştı

Survivor’da kadın olmak mı, yoksa erkek olmak mı zor?

Adada yaşamak kolay değil. Çünkü alışkanlıklar söz konusu… Doğduğum andan itibaren hep yeşilin içindeydim, bu yüzden o şartlara alışıktım. Sonradan bunu tecrübe edenler zorlanıyor. Kadınlar daha da çok zorlanıyor. Yakınlarıma tavsiye etmiyorum. Hele kadınlara hiç tavsiye etmiyorum, kadınlar için ada şartları daha zor. Buna rağmen ada bize gösterdi ki kadınlar “Biz varız başarabiliyoruz” dediler. Onları tebrik ediyorum.

Yarışmalarda kadın yarışmacılarla eşleştiğinizde psikolojik bir baskı yaşadınız mı?

Yarışmada hiç kimseyi zayıf görmedim. Tüm rakipleri ciddiye alıp ona göre yarıştım. Kadın ve erkekler eşit şartlarda yarışıyordu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]