Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_lcap96%Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_lcap1%Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_lcap1%Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_lcap3%Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile saat 19.05’te Litvanya’nın Vilnius kentinden İstanbul’a gelen Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı’nı Atatürk Havalimanı’nda Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ve TBF yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlenen U16 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Yıldız Milli Basketbol Takımı basın mensuplarının karşısına çıkarak şampiyonaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Milli Takımlar Altyapı Koordinatörü Nihat İziç, "Bir sorumluluk getiriyor. Yukarıya gelmek o kadar zor değil ama bu istikrarı sağlamak zor. Yarından itibaren hepimize büyük görev düşüyor. Bu turnuvalar herkes için büyük bir tecrübe. İnanıyorum ki kulüp antrenörleriyle birlikte en iyi programı hazırlayacağız. Seneye yine aynı başarıyı yakalayacağız. Zaten oyuncu ve antrenör olarak ben şunu çok yaşadım; her zaman iyi takım kazanmıyor. Litvanya’ya karşı kötü takım kazandı. Ben yüzde 100 inanıyorum ki bizim takım çok iyi basketbol oynadı ama son şutta kaybetti. Maçtan sonra oyunculara şunu söyledim, ’Düştükten sonra kalkmak da önemli.’ Herkes zor durumdaydı ama onlara teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takıma karşı madalya kazandılar" dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]