Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_lcap96%Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_lcap1%Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_lcap1%Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_lcap3%Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Koza İpek Grubu'na yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. AA'nın haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek hakkında "yokluğunda tutuklama" talep etti.

Koza İpek Grubu'na yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı.
Dün gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlanmıştı.
Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen 7 zanlı Ankara Adliyesi'ne getirilmişti.
Zanlılar, "Fethullahcı Terör Örgütü"ne para aktarma iddiası çerçvesinde sorgulandı.
Zanlılar savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Savcılık zanlılardan biri için adli kontrol şartı uygulanmasına karar verdi. 
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği'nden Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek hakkında ise "yokluğunda tutuklama" talep edildi.
ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan dün sabah saatlerinde şirketlerde başlayan aramalar halen sürüyor. Aramalarda elde edilen malzeme emniyete götürüldü.

Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  068dfff4-1a63-48bc-8565-4eb6f66010b3,s2WohSbrQUOgbHnupnxCXg

Sabah saatlerinde holdingin merkez binasına gelen holding yönetim kurulu başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, oğlunun yurtdışına kaçtığı iddilarını yalanladı.
Öte yandan holdingin merkez binasına gelen Akın İpek'in annesi Melek İpek, gazetecilere bir açıklama yaptı.
"İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ" 
Oğlunun kaçmadığını söyleyen İpek,  "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok" dedi.

Akın İPEK'in tutuklanma talebinin ardından annesi "İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ"  Anne-ipek-02-09-15,ylE1cx7XPkK5bCmd8Sad9QHolding merkezine gelen anne Melek İpek, çalışanlar tarafından karşılandı.

"Akın Bey'in 7 kat yerin altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar" diyen İpek şöyle devam etti:
"Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin. Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle de yapmayacaktır."

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]