Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_lcap96%Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_lcap1%Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_lcap1%Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_lcap3%Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Geride kalan sezonu NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta geçiren basketbolcu Hidayet Türkoğlu, adını taşıyan basketbol ve spor okulunun tanıtımına katıldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Türkoğlu, bir kolejdeki tanıtımda yaptığı konuşmada, gençleri yetiştirip Türk sporuna kazandırmak istediklerini ifade ederek, "Basketbolu biraz daha sevdirmek istiyoruz. İyi bir ekiple çalışıyoruz. Çocuklarımızın gelişimindeki farkı göreceksiniz. Güzel projelerimiz var" dedi.

İsminin, Türkiye Basketbol Federasyonu'na üst düzey yöneticilik için geçtiği yönündeki soruya Hidayet, "Basketbolu bıraktıktan sonra hedeflerimde yöneticilik var" cevabını verdi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın katılacağı Avrupa şampiyonasını da değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Arkadaşlarımız zor bir grupta. Milli takıma inanan ve genç arkadaşlarıma güvenen birisiyim. İnşallah bu turnuvada da iyi bir basketbol sergileyeceklerdir. Şansımız da yanımızda olursa iyi bir netice almak isteriz" diye konuştu.

"HANGİ TAKIMLA ANLAŞACAĞIM BİR KAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK"

NBA kariyerinde 997 maça çıktığını anımsatan Türkoğlu, hedeflerini gerçekleştirip kariyerini noktalamak istediğini bildirdi.

Hidayet, "Yaşlandığımın farkındayım. NBA'de 15'inci senemi bitirdim. 997 maç oynadım. 15 yıllık hayatımda iyi ya da kötü işler yaptım. Siz de bundan gurur duymuşsunuzdur. Bininci maç hedefimi tamamlayıp, NBA'deki basketbol hayatımı noktalamak istiyorum. Henüz hangi takımla anlaşacağımı bilmiyorum. Birkaç gün içinde netleşecektir" şeklinde konuştu.

Spor okulunda eğitim gören bir çocuğun, Türkiye'de Fenerbahçe forması giymek istediğine dair haberlere ilişkin sorusunu Hidayet, "Bir Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer Türkiye'ye basketbol oynamak için dönersem tek formasını giyeceğim takım Fenerbahçe olur. ABD'de birkaç hedefim daha var. Öncelikle onlara konsantre olacağım" şeklinde cevapladı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]