Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_lcap96%Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_lcap1%Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_lcap1%Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_lcap3%Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Birleşmiş Milletler toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, açıklama yaptı. Davutogludepo6701
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasından önemli başlıklar;
-Ben daha önce yaptığım konuşmada BM’de Filistin bayrağının dalgalanacağını duyurmuştum. Böyle bir şey bizi oldukça mutlu etti.
ESAD KATLİAMLARI DURDURULMALI
-Mülteci krizi küresel bir krizdir. Bunu engellemek için Esad’in katliamlarını durdurmak gerekir. Eğer mümkünse mülteci krizi Suriye sınırları içinde çözülmeli. Bunu tüm liderlerle görüşüyoruz. Buraya gelmeden önce tüm liderlere mektup yazdım. Mülteci barındırma konusunda diğer ülkelerin Türkiye’ye katkısı az oldu. Esad şu andaki durumun ana sorumlusu.
MESCİD-İ AKSA’NIN KUŞATILMASI RAHATSIZ VERİYOR
Dün Abbas’la toplantı gerçekleştirdim. Ana konu Harem-i Şerif konusuydu. Mescid-i Aksa’nın kuşatılması bizi çok rahatsız ediyor. Abbas ve Kral Abdullah ile ‘Ne yapabiliriz’ diye konuştum. Türkiye bu nokta elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Filistin İsrail’in işlediği suçlara karşı korunmalı.
Göreceksiniz BM’de İsrail ve Filistin bayrağı eşit olacak.
GAZETECİLERE SINIRLAMA YOK
Türkiye özgür bir ülkedir. Gazetecilere herhangi bire sınırlama söz konusu değildir. Gazetecilikle alakası olmayan eylemler yürütülüyorsa terör propagandası yapıyorsa gereken yapılır. Gazetecilik objektif bir şekilde haberleri sunmaktır. Bunda herhangi bir sıkıntı ve sınırlama yok.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]