Versace’nin davetlisi olarak İtalya’ya eşi Okan Kurt’la giderek defileyi izleyen Demet Akalın, Ekim’deki konseri için beş valiz dolusu eşyayla İstanbul’a döndü. Bayramın üçüncü günü Milano’da yapılan defileyi izleyip kenti gezen çift önceki gün İstanbul’a döndü. Kendilerine eşlik eden arkadaşlarıyla Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıyan Akalın, neşesi ve kahkahalarıyla çevredekilerin de ilgi odağı oldu. “Bakın Okan kendine beş valiz dolusu eşya almış” diye gülerek, eşi Okan Kurt’a takılan Akalın, her iki parmağındaki pırlanta yüzükleri soran gazetecilere ise “Yok anam onlar yeni değil. Okan Bey’den beş yıldır yüzük konusunda tık yok. Almıyor” yanıtını verdi.
Okan Kurt, geçen aylarda bir gece kulübünde dj’lik yaptıktan sonra profesyonel olarak bu işe el atacağı şeklinde çıkan iddialara ise “Dj’liği profesyonel olarak yapmak gibi bir niyetim yok. Arkadaşlar benim bir işim var zaten. Bu benim özel hobim sadece olay bu. Kesinlikle bu işi ticarete dökmem söz konusu değil. Zaten artık gittiğimiz kulüplerde de kabine geçemeyeceğim” diyerek, cevap verdi.
Foto: Tarkan ABDULLAHOĞLU
DEMET VERSACE’NİN ÖZEL DAVETLİSİ OLMUŞ
Şakayla karışık eşinin sözleri kendisi de gülen Okan Kurt, fotoğraflarını çeken gazetecilere “Bırakın arkadaşlar şimdi yüzüğü” derken, “Arkadaşlar size haberi bu kez ben vereyim. Birlikte Moda Haftası’na gittik. Demet Hanım, Versace’nin özel davetlisiydi. Yakındaki konseri için oradan çok sayıda elbise alıp geldik. Fiyatlar buraya göre orada daha uygun” şeklinde konuştu.Foto: Tarkan ABDULLAHOĞLU
Okan Kurt, geçen aylarda bir gece kulübünde dj’lik yaptıktan sonra profesyonel olarak bu işe el atacağı şeklinde çıkan iddialara ise “Dj’liği profesyonel olarak yapmak gibi bir niyetim yok. Arkadaşlar benim bir işim var zaten. Bu benim özel hobim sadece olay bu. Kesinlikle bu işi ticarete dökmem söz konusu değil. Zaten artık gittiğimiz kulüplerde de kabine geçemeyeceğim” diyerek, cevap verdi.