MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_lcap96%MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_lcap1%MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_lcap1%MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_lcap3%MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

MS Hastası olan Serdar Ortaç, Hande Yener’le birlikte Brezilya’ya tedavi amaçlı gidebilir.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Şu sıralar Hande Yener’le birlikte bir düet projesi içinde olan Serdar Ortaç, Yener’in alternatif tedavi yöntemine aklı yatarsa şifa bulmak için Brezilya’ya uçacak. İstanbul’da bir mekan bulan Hande Yener, gazetecilere bununla ilgili açıklama yaparken şu sıralarda birlikte çalıştığı Serdar Ortaç’la ilgili şu bilgiyi verdi: “Serdar’ın sağlığı ve enerjisi güzel, mutlu bu projeyi yaptığımız için, bu projeyi yapmamız o’nun sağlığını olumlu etkiliyor. Zaman zaman kendini iyi hissediyor, zaman zaman da ağrısı oluyor ama genel olarak iyi.

Foto: Mustafa DERYAHAN
SERDAR’I BREZİLYA’YA GÖTÜRECEĞİZ

Ben bir şifacı buldum, enerjisi yüksek şifacılara da inanıyorum. Belki klibi çektikten sonra uçağa binip Brezilya’ya gideriz 1 haftalığına, bakalım araştırıyoruz. Serdar bana bu konuda inanıyor ve şifacının videosunu da gördü. Sıcak bakıyor ama birlikte yaptığımız bu proje o nu bayağı heyecanlandırıyor ve ayağa kaldırıyor. İnşallah bu güzel enerji o nu tamamen iyileştirecek.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]