Bitmeyen enerjisiyle: Atiye
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_lcap96%Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_lcap1%Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_lcap1%Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_lcap3%Bitmeyen enerjisiyle: Atiye I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bitmeyen enerjisiyle: Atiye

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bitmeyen enerjisiyle: Atiye Empty Bitmeyen enerjisiyle: Atiye Paz 18 Ekim - 20:07:43

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fiziğinden seslendirdiği şarkılara, enerjisinden sempatik tavırlarına büyük bir hayran kitlesine hitap eden Atiye, her boş anını sanatla ilgilenerek geçiriyor. En büyük hayalinin bir müzikalde oynamak olduğunu belirten ve yakında sürpriz bir projeyle sevenlerini şaşırtacağını belirten Atiye, yoğun programı arasında bizlere vakit ayırdı ve merak ettiğimiz her konuda sorularımızı cevapladı…

Başarılı kariyerinizle, başta gençler olmak üzere pek çok kişi tarafından sevilip takip ediliyorsunuz. Bu durumu hangi özelliklerinize bağlıyorsunuz?
Gençler tarafından sevilmek gerçekten çok önemli ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Kendimi tekrarlamadan, her seferinde korkmadan yenilikler denemem ve kendim olmam beni ben yapan şey.

Bitmeyen enerjisiyle: Atiye Atiye

Hayalim bir müzikalde oynamak

Kariyerinizde kazanmış olduğunuz başarı beraberinde hangi duyguları getiriyor?
İşim benim hayatım. Çalışmayı çok seviyorum. Dolayısıyla da başarılı olunca doğru yolda olduğumu kanıtlamış oluyorum kendime.

Müzikal anlamda geleceğe yönelik projeleriniz neler?
Konserlerimin sayısını çoğaltmak istiyorum. Konser için Türkiye’nin gitmediğimiz şehri kalmasın istiyorum. Bir de müzikalde rol almak gibi bir hayalim var.
2015 ve 2016 yılına dair görüşmeleri devam eden ya da imza attığınız projeler var mı?
Çok önemli ve sürpriz projeler var gündemde. Bir sürprizim çok yakında ortaya çıkacak. O nedenle çok heyecanlıyım.
Daima sahneye çıkmaya hazır, enerjisinin hiç bitmediği biri imajı çiziyorsunuz. Karakter anlamında da genelde hareketli biri misiniz?
Genelde hareketli biriyim.
Hobileriniz var mı? Boş vakitlerinizi genellikle nasıl değerlendiriyorsunuz?
Hobilerim de yine işimle ilgili. Boş zamanlarımda darbuka ve dans dersi alıyorum, beste yapıyorum.
Gelelim güzellik sırlarınıza. Bu şekilde daima formda kalmak için bakım, beslenme ve spor anlamında neler yapıyorsunuz?
Düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Dans workshoplarına katılıyorum. Yazın bol bol yüzdüm. Açık havada yürüyüş yapıyorum.

Bitmeyen enerjisiyle: Atiye Atye
Doğru projelerin destekçisiyim

Bir Dilek Tut Derneği’yle ilk tanışmanız ne şekilde gerçekleşti?
Dernek kapsamında gerçekleştirilen dilekleri son yıllarda basından takip ediyorum. Özellikle çocukların ve ailelerin bu zor zamanlarında onlara umut, neşe ve hayata tutunma gücü veriyor olmaları beni çok mutlu ediyor. Tüm çocuklar gelecekten umutlu olmalı.

‘Birlikte Söylüyoruz’ adlı konser fikrini ilk duyduğunuzda ne hissettiniz?
Fikir bana geldiğinde çok etkilendim. Keşke dernekle önceden bir araya gelip daha fazla katkıda bulunmuş olabilseydim.
Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle konser projesi ileri bir tarihe ertelendi. Fakat arkadaşlarınızla el ele verip çocukları sevindirecek olmanız çok güzel bir davranış. Peki sizin bir dilek hakkınız olsa, özellikle de terörün kol gezdiği bu dönemde ne dilerdiniz?
Tüm dünya için barış ve sevgi.
Konserde yer alacak her ismin 4 ya da 5 şarkı seslendireceği belirtiliyor. Peki siz hangi şarkıları seslendireceksiniz? Şarkıları belirlerken hangi kriterleri esas aldınız?
Ben de dört ya da beş şarkı söyleyeceğim. Bu özel organizasyonda hareketli şarkılarımı söylemeyi tercih ettim çünkü hep beraber eğlenmek, onlarla beraber şarkılarımı söylemek istiyorum.
Sosyal sorumluluk anlamında resmen üyesi olduğunuz dernekler var mı? Varsa hangileri?
Üyesi olduğum bir dernek yok ama sosyal sorumluluk anlamında elimden geldiğince doğru projelerde yer almaya çalışıyorum.

Aile kurmaya daha vakit var

Gelecekte aile ve çocuk sahibi olmaya nasıl bakıyorsunuz?
Çocukları çok seviyorum. Çok güzel bir ailede büyüdüm. Dolayısıyla ben de kendi ailemi kurmak istiyorum ama biraz daha kariyer anlamında yapmam gerekenleri yaptıktan sonra olmalı bu.
İnsanların bir arada, barış içinde yaşamalarını sağlayacak olan temel esas nedir? Bunun nasıl sağlanabileceğini düşünüyorsunuz?
Bence; saygı, sevgi, anlayış, eğitim barış için gereken en önemli faktörler.
Bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak üzere teklif aldığınızda, bu projeye olumlu bir cevap vermek için hangi kriterler sizin için olmazsa olmaz?
Konu çocuklar olunca, özellikle de hayati tehlike taşıyan çocukların dilekleri olunca, konser teklifine olumlu yaklaştım. Özellikle ‘Bir Dilek Tut Derneği’ gibi 15 senedir aynı şekilde misyonuna sadık bir şekilde ilerleyen bir dernek için organize edildiğini öğrenince, hiç düşünmeden kabul ettim.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]