Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı”
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_lcap96%Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_lcap1%Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_lcap1%Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_lcap3%Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı”

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Safiye Soyman ‘Historical Pics’ hesabının hatasını değerlendirdi.Twitter’da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan Historical Pics (Tarihi Fotoğraflar) hesabının, Safiye Soyman ve Sabiha Gökçen’i karıştırması dünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Hesap yaptığı hatayı bir gün sonra fark etti ve düzeltme yaptı. İstemeden bu olayın kahramanı olan Safiye Soyman, yaşadıklarını anlattı.
Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” Safiye1
Dün ‘Historical Pics’ hesabından paylaşılan Sabiha Gökçen’in fotoğrafının altına düşülen notta, “1937’de ilk kadın savaş pilotlarından biri olan Türk havacı Safiye Soyman uçakta” ifadesi kullanıldı.
Binlerce kişi tarafından paylaşılan tweet’e Atilla Taş dahil birçok kişi renkli yorumlar yaptı.
“Safiye Soyman” kısa süre içinde Twitter’da TT listesine girdi.
Safiye Soyman: ”Allah yaptırdı bu hatayı” Safiye22

YANLIŞLIĞI BİR GÜN SONRA FARK ETTİ

Twitter’da yapılan yorumlar üzerine yaptığı hatayı bir gün sonra fark eden hesap, Sabiha Gökçen’in fotoğrafını silerek “Türk takipçilerimiz için; işte uçmayan şarkıcı Safiye Soyman, Faik Öztürk’le birlikte” notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı.

HEP PİLOT OLMAK İSTEMİŞİMDİR

Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan, bu olay karşında büyük bir şaşkınlık yaşayan sanatçı Safiye Soyman, yaşadıklarını hurriyet.com.tr’ye anlattı:
Ben de ne olduğunu anlamadım. Telefonlarım susmuyor. Başta olayı anlamadığım için büyük panik yaşadım. ‘ Allah yaptırdı bu hatayı ‘ diyorum çünkü benim en büyük hayalim pilot olmaktı. Ama hayat beni başka yollara götürdü. Bugün imkanım olsa küçük bir uçak almak isterim…

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]