İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_lcap96%İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_rcap 96% [ 915 ]
İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_lcap1%İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_rcap 1% [ 7 ]
İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_lcap1%İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_rcap 1% [ 6 ]
İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_lcap3%İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sanatçı İbrahim Tatlıses, hakim Habibe Aslan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada verdi. İbrahim Tatlıses’in Twitter hesabı üzerinden birinci sınıf hakim Habibe Aslan’a hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık İbrahim Tatlıses ile avukatı hazır bulundu. Duruşmada şikayetçi Hakim Habibe Aslan’ı ise avukatı temsil etti.

TATLISES YAŞANANLAR ANLATTI

“Ben MESAM üyesiyim. O dönem MESAM’ın başkanı Arif Sağ yürütüyordu. Daha öncede yapılmış toplantıda başkanın azli için karar çıkmış olağanüstü genel kurula gidilmişti. Henüz bu toplantı zamanı gelmeden mahkemeden bir durdurma kararı çıktığını duydum. Güvendiğim insanlara sorduğumda da ‘hakimin kızı MESAM avukatı olduğu için bu kararı aldı’ dediler. Bende bu yüzden Twitter hesabımda dava konusu tweetleri attım. Bunu paylaşanlar da oldu. Katılanın kızının avukatımı aramaları üzerine de tahminen bir gün sonra bu tweetler kaldırıldı. Ben katılanı daha önceden tanımam, kızını da tanımam. Bu kararın alınmasında şikayetçi Habibe Aslan’ın kızının gerçekten mahkemeye müracaat edip etmediği hakkında bilgi sahibi değildim. Hakimin kararı ile ilgilide bilgi sahibi değildim, söylenenlere inandım. Şikayetçilerle geçmişten bir husumetim yoktur. Hakaret etmek, iftira etmek için bir nedenim yoktur.”
İbrahim Tatlıses’in dört yıl hapsi isteniyor Ibrahim-tatlises-sli
Foto: Magazin arşiv

TATLISES’E 4 YILA KADAR HAPİS

Habibe Aslan, Tatlıses’e ayrıca hakimlik ve insani değerlerini, kişiliğini, tarafsızlığını ve adilliğini tartışmaya açarak kendisine iftira attığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Aslan’ın şikayeti üzerine Tatlıses hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]