Üç erkek çocuk annesi Gülben Ergen’den müstakbel gelinlerine mesaj var. Geride bıraktığımız gün Arda Turan’ın davetlisi olarak Barcelona’ya giden ve burada çocuklarını Messi ile tanıştırma fırsatı bulan Gülben Ergen, sosyal medya hesabından müstakbel gelinlerine mesaj gönderdi. Oğullarının yatakta çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gülben Ergen, pek çok erkek çocuk annesinin hislerine tercüman olan satırları şu şekilde kaleme almış:
Foto: Sosyal medya
“Ah ah ah… Gerçekten benim üç gelinim mi olacak? Akıl sağlığımı aklım başımdayken sevenlerime emanet edeyim ben. Kitap yazığım, şarkı söylediğim, konserler verdiğin günlerin hatırına gelir ilgilenirsiniz benimle. Güler yüzlü, olgun ve kibar olmaya çalışacağıma söz vereyim vermesine de… İnsanız değil mi? Olur da bilmişlik falan taslarsam ki mevcut bir potansiyel hissetmesem kendimde demem size buradan… Hahaha Allahım #yarımakıllıben Kızlara aşık mı olacaklar? Odalara kapanıp ağlayacaklar mı? Ben kızların anneleriyle dost falan olup ah ah ah aklımda deli hayaller. Vah bana. Biri diyor ki ‘anne gözümün kapağının içinde Messi var’ öbürü ‘Neymar’ın gözleri Çinli gibi acaba Çinli miydi?’ öbürü diyor ki ‘bu akşam Galatasaray maçı varmış acaba o ne olmuş muş muş?’ her birine cevabım var mı var tabi 4 kere 4 kaç? 6 14 daha kaç eder gibi antipatik sorularım zulada.”