Survivor 2016′nın kadrosu yavaş yavaş belli olurken, Acun Ilıcalı Instagram üzerinden paylaştığı video ile Survivor 2016′in nerede çekileceğini açıkladı.
Geçen sene Survivor çekimleri sırasında motorla hız testi yapan Ilıcalı, bu videoyu Instagram hesabından paylaştı.
"Daha hızlı, daha öfkeli, bekle Dominik az kaldı" yorumunu yazdı. Survivor 2016′da geçen sene gibi yine Dominik'te çekilecek. Survivor'ın bu sene Şubat ayında ekranlarda olması bekleniyor.
Tv8'de yayınlanan yarışma programı Survivor 2016'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.
Survivor 2016 kadrosuyla ilgili her gün yeni bir isim ortaya atılırken ilk netleşen yarışmacı Yılmaz Morgül oldu
Survivor 2016'da yarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle;
Gökhan Tepe
Tolgahan Sayışman
Kerem Bursin
Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan...
Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz
Şeref Meselesi dizisiyle adından söz ettiren Yasemin Allen
Şarkıcı Özgün...
Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz
Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır...
Selin Şekerci
2006'da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı "Son Osmanlı Yandım Ali" filmiyle adını duyuran Ukrayna'da 2005'de güzellik kraliçesi Anna Babkova...
[size=14]Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin...
[/size]
Geçen sene Survivor çekimleri sırasında motorla hız testi yapan Ilıcalı, bu videoyu Instagram hesabından paylaştı.
"Daha hızlı, daha öfkeli, bekle Dominik az kaldı" yorumunu yazdı. Survivor 2016′da geçen sene gibi yine Dominik'te çekilecek. Survivor'ın bu sene Şubat ayında ekranlarda olması bekleniyor.
Tv8'de yayınlanan yarışma programı Survivor 2016'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.
Survivor 2016 kadrosuyla ilgili her gün yeni bir isim ortaya atılırken ilk netleşen yarışmacı Yılmaz Morgül oldu
Survivor 2016'da yarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle;
Gökhan Tepe
Tolgahan Sayışman
Kerem Bursin
Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan...
Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz
Şeref Meselesi dizisiyle adından söz ettiren Yasemin Allen
Şarkıcı Özgün...
Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz
Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır...
Selin Şekerci
2006'da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı "Son Osmanlı Yandım Ali" filmiyle adını duyuran Ukrayna'da 2005'de güzellik kraliçesi Anna Babkova...
[size=14]Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin...
[/size]