Selam arkadaşlar,
Meto'nun yorumundan yararlandım bunu yaparken [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hemen Anlatayım;
DB'mizi açıyoruz, ardından CREATE_KNIGHTS (altını çizerek söylüyorum sonra yok demeyin) prosedürünü buluyoruz.
İçeriğini şununla değiştiriyoruz.
Alıntı:
Denemedim ama büyük ihtimalle çalışır çalışmassa birde re-log atıp da deneyin olmassa buraya yazın çözelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]__________________
Meto'nun yorumundan yararlandım bunu yaparken [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hemen Anlatayım;
DB'mizi açıyoruz, ardından CREATE_KNIGHTS (altını çizerek söylüyorum sonra yok demeyin) prosedürünü buluyoruz.
İçeriğini şununla değiştiriyoruz.
Alıntı:
CREATE PROCEDURE CREATE_KNIGHTS @nRet smallint OUTPUT, @index smallint, @nation tinyint, @community tinyint, @strName char(21), @strChief char(21) AS DECLARE @Row tinyint, @knightsindex smallint, @knightsname char(21) SET @Row = 0 SET @knightsindex = 0 SET @knightsname = '' SELECT @Row = COUNT(*) FROM KNIGHTS WHERE IDNum = @index or IDName = @strName IF @Row > 0 or @index = 0 BEGIN SET @nRet = 3 RETURN END BEGIN TRAN INSERT INTO KNIGHTS ( IDNum, Nation, Flag, IDName, Chief ) VALUES (@index, @nation, @community, @strName, @strChief ) INSERT INTO KNIGHTS_USER ( sIDNum, strUserID ) VALUES (@index, @strChief ) IF @@ERROR <> 0 BEGIN ROLLBACK TRAN SET @nRet = 6 RETURN END IF @@ERROR <> 0 BEGIN ROLLBACK TRAN SET @nRet = 6 RETURN END COMMIT TRAN SET @nRet = 0 update Knights set Points = '720000' where IDName = @knightsname GO |