Kadınların mini etek giymesini doğru bulmadığını söyleyen Nihat Doğan, bir dönem ilişki yaşadığı Seda Sayan ile ilgili Günaydın'a çarpıcı bir açıklamada bulundu: Seda Sayan ile birlikte olduğum zaman bütün mini eteklerini kesmiştim. Ben giydirmem kardeşim, giydiren giydirsin.
Önce şunun adını bir koyalım; siz sanatçı mısınız, filozof musunuz?
Bir rahat bırakmadılar ki, bunu açıklayabileyim. Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum, ekmeğimi mikrofondan kazanıyorum ama topu alıp ne zaman sahaya çıksam, kafama vurdular. Ben de diğerleri gibi uyuşturucu masalarında oturup onlara eşlik etseydim; bırakın köstek olmayı, arkamdan iterlerdi.
Twitter'daki imaj değil gerçek
Filozofvari bir üslupla Twitter'da fenomene dönüşmek; imaj mıydı, gerçek miydi?
Gerçek bu, imajı yürütemezsiniz. Sadece sosyal medyada değil, katılmış olduğum 'Survivor'da da insanlar o dönem tereddütteydi. Yarışmaya katıldığımda; felsefeci kimliğimizin üzerine daha da çok koyduk.
Önce şunun adını bir koyalım; siz sanatçı mısınız, filozof musunuz?
Bir rahat bırakmadılar ki, bunu açıklayabileyim. Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum, ekmeğimi mikrofondan kazanıyorum ama topu alıp ne zaman sahaya çıksam, kafama vurdular. Ben de diğerleri gibi uyuşturucu masalarında oturup onlara eşlik etseydim; bırakın köstek olmayı, arkamdan iterlerdi.
Twitter'daki imaj değil gerçek
Filozofvari bir üslupla Twitter'da fenomene dönüşmek; imaj mıydı, gerçek miydi?
Gerçek bu, imajı yürütemezsiniz. Sadece sosyal medyada değil, katılmış olduğum 'Survivor'da da insanlar o dönem tereddütteydi. Yarışmaya katıldığımda; felsefeci kimliğimizin üzerine daha da çok koyduk.