Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_lcap96%Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_lcap1%Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_lcap1%Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_lcap3%Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin üretim ve satışı için 2000 yılında kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin dört bir yanında 101 mağazaya ulaşan Fenerium halka açılıyor.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fenerbahçe Futbol AŞ, Fenerbahçe Spor Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Fenerium) paylarının halka arzı konusunda çalışmalara başlanması için yönetime yetki verilmesine karar verildiğini bildirdi.

Fenerbahçe tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzca şirketimizin, sermayesinde yüzde 82,5 paya sahip olduğu bağlı ortaklığımız Fenerium paylarının halka arzı konusunda çalışmalara başlanması için yönetime yetki verilmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

SİVAS HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Fenerbahçe, pazartesi günü Medicana Sivasspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hafta başında ameliyat olan Meireles'in katılmadığı idmanda, sakatlıkları bulunan Nani ve Alper takımdan ayrı özel çalışma yaptı.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Mediha Turhan Tansel Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri antrenman öncesinde futbolcularla bir araya gelerek, onlarla fotoğraf çektirdi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]