Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_lcap96%Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_lcap1%Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_lcap1%Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_lcap3%Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Rönesans Ted Kolejliler maçının devre arasında tartışma yaşayarak ikinci yarıya çıkmayan Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi!

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklama şöyle;

''Spor Toto Basketbol Ligi 13.Haftasında Rönesasns Ted Ankara Kolejliler ile oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncumuz Tarence Kinsey soyunma odasına giderek bu önemli maçta takımını yalnız bırakmıştır.Bilinmesi gerekir ki hiçbir oyuncumuz Trabzonspor’dan,bordo mavili renklerden büyük ve üstün değildir.Yaşanan bu hadisenin ardından Tarence Kinsey’in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur”

KINSEY NE DEMİŞTİ?

''İlk yarının bitmesine 3 dakikadan az bir süre kala oyundan alındım. O an olayın sıcaklığı ile ani bir reaksiyon gösterdim. Koç ile fikir alışverişinde bulundum, gerçekten çok kızgındım çünkü yapmadığım bir hatadan ötürü suçlandım. Tartışmanın büyümesini istemediğim için, kafamı boşaltıp takımıma ikinci yarıda yardım etmek adına soyunma odasına gittim. Fakat maçın ikinci yarısında soyunma odasında kalmak benim kararım değildi. Takım arkadaşlarıma büyük bir saygı duyuyorum ve onları destekliyorum. Hepinizin bildiği gibi ben basketbol için ölürüm ve formasını giydiğim takıma daima her şeyimi veririm. Hayatında hiç mücadele etmeyen/rekabet etmeyen insanlar sahip olduğum mantaliteyi asla anlayamayacak. Ben ayakkabılarımı bağladığım zaman o periyotu kazanmak isterim.''

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]