Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_lcap96%Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_lcap1%Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_lcap1%Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_lcap3%Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportunda sapma olduğu için 8 yıl men cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'den, olimpiyat şampiyonluğu ödülü olarak verilen 2.5 milyon TL'yi geri istedi. Ancak Alptekin'in, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek para

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Atlet Aslı Çakır Alptekin dopingli çıktığı için devletten aldığı 2 bin altını geri vermiyor. Resmi makamlar tarafından kendisine yapılan çağrıya, "Hepsini harcadım, kalmadı" dediği iddia edilen sporcuya nasıl bir uygulama yapılacağı henüz tespit edilemedi.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede birinci olarak altın madalya kazanan Alptekin daha sonraki süreçte biyolojik pasaportunda meydana gelen sapmalar nedeniyle Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) tarafından suçlanmış, uzun süren hukuki bir süreç yaşanmıştı. Sonuçta Uluslararası Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) giden dava sporcunun 'suçu kabul etmesi' ile 8 yıllık cezayla sonuçlanmıştı.
GENEL MÜDÜRLÜK HACİZ ÇIKARABİLİR

Bu gelişmenin ardından önce Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), Aslı Çakır Alptekin’in kazandığı altın madalyanın ardından da kendisine verilen tüm ödüllerin dökümünü isteyerek iadesinin sağlanması konusunda baskı oluşturmuş, ardından Spor Genel Müdürlüğü 2000 Cumhuriyet Altını karşılığı yaklaşık 2.5 milyon TL’lik ödülün iadesi çalışmalarını başlatmıştı. 30 yaşındaki sporcu özel kuruluşlar ve şahıslar tarafından da pek çok maddi ödül verilmişti.
Süreci başlatan Genel Müdürlüğün ödül iadesi girişiminin ardından sporcunun, "Hepsini harcadım" iddiasına karşı şimdi nasıl bir girişimde bulunacağı, haciz kararı çıkartıp çıkartmayacağı merakla bekleniyor.

MAHKEMEDEN RED KARARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü, Aslı Çakır Alptekin'in hesaplarına ve mal varlığına el değiştirme gerçekleşmemesi için mahkemeden 'tedbir' konulmasını istedi. Mahkeme talebi reddetti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü, biyolojik pasaportundaki sapmalar nedeniyle 8 yıl spordan men edilen Aslı Çakır Alptekin’den aldığı ödülleri geri vermesi için Kütahya Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açmıştı.

Henüz dava tarihi belli olmayan soruşturma mahkeme tarafından devam ediyor. Alptekin, dava dosyasına verdiği ilk savunmada ben doping yapmadım diyerek kendini savundu. Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü ise, Aslı Çakır Alptekin’in hesaplarına ve mal varlığına el değiştirme gerçekleşmemesi için mahkemeden ‘tedbir’ konulmasını istedi.

Kütahya Asliye Hukuk Mahkemesi, ‘tedbir’ isteğini reddetti ve dava tarihi belli olana kadar sürecin normal seyirde işlemesi kararını verdi. Soruşturmalar sona erdiğinde mahkeme tarihi belli olacak ve duruşmalar başlayacak. Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü, Aslı Çakır Alptekin’in devletten aldığı ödülleri kesinlikle geri alacak.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]