Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_lcap96%Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_lcap1%Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_lcap1%Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_lcap3%Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Dört ay önce evliliğini bitiren Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. Tolga Karel, önceki akşam Nişantaşı Salomanje’de görüntülendi. İş görüşmesi için İstanbul’a geldiğini söyleyen Karel, önümüzdeki yaz evleneceğini açıkladı. Arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Tolga Karel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. İş görüşmesi için İstanbul’da bulunan Karel, Türk-İran yapımı bir film projesinde yer alacağını söyledi.
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. Tolga-karel-sli-2
Foto: Mustafa KIZGINYÜREK – Tolga Karel

Geçtiğimiz Eylül ayında Günay Musayeva’dan anlaşmalı olarak boşanan Tolga Karel, yeniden evlilik yolunda ilk adımı attığını da açıkladı. 6 aydır birlikte olduğu Amerikalı kız arkadaşına yılbaşı gecesi evlenme teklifinde bulunduğunu belirten Karel, Mayıs ayında evleneceklerini açıkladı. Henüz öğrenci olan Amerikalı sevgilisine 20 bin dolarlık yüzük aldığı konuşulan Karel, yüzüğü soran gazetecilere “Evet öyle bir ufak girdi” diyerek herkesi şaşırttı. Karel, Survivor yarışmasından dolayı Dominik’in kendinde özel bir yeri olduğu için “Düğünü Dominik’te yapacağım” dedi. Karel, kız arkadaşının Mart ayında İstanbul’a gelerek gelinlik provasını yapacağını söyledi.
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. Tolga-karel-sli-3
Foto: Mustafa KIZGINYÜREK – Tolga Karel

OĞLUM BENİM CANIM

Oğlu Cihangir’i görmek istemediği yönde çıkan haberleri yalanlayan Tolga Karel, “Oğlum benim canım. Kız arkadaşıma da söyledim. Bana ‘Ne zaman istersen Cihangir benim oğlum olabilir. Amerika’da bizimle yaşayabilir’ dedi. Gelince oğlumu gördüm. Bu tarz söylentiler beni üzüyor” dedi.
Tolga Karel altı aydır birlikte olduğu Amerikalı sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. Tolga-karel-sli
Foto: Mustafa Kızgınyürek – Tolga Karel

6 aydır Amerikalı sevgilisiyle birlikte olduğunu açıklayan Tolga Karel, geçtiğimiz 14 Eylül’de Günay Musayeva ile boşanmıştı. Yaklaşık 4 ay önce Günay Musayeva’dan boşanan Tolga Karel’in 6 aydır Amerikalı sevgilisiyle olması ise kafaları karıştırdı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]