Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından dizinin senaryosuyla birlikte ilginç bir paylaşımda bulundu. Özel hayatına dair keyifli kareleri hesabında paylaşmaktan geri durmayan Özge Özpirinçci, senaryonun üzerine koyduğu ve dizi çekimlerinde sürekli olarak elinde gördüğümüz telefon kılıfının fotoğrafını paylaşmıştı.
Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi. Ben size durumu özetliyorum… Solotürk’ü dizimizde 40 bölüm gururla kullandık. Ancak bazı kötü niyetli kişiler benim de resimlerimi kullanarak illegal şekilde solotürk logosunu kullanıp ticari ürünler üretmeye ve bunları İnternette satmaya başlamış. Bu illegal ticari durumu önlemek ve dizimizde ticari unsura dönüşecek ögeleri kullanmamak yönündeki yasalara uygun olması bakımından böyle bir işlem yaptık. Aksine yapılan yorumlar doğru değildir. Kanalın bu konuda bir yaptırımı yoktur, işlem yasalar dikkate alınarak yapılmıştır. Malum Merkür retrosundayız… iletişim problemleri yaşayabileceğimiz dönemler bunlar. Ama durum netliğe kavuştu. Hepinizi öpüyorum.
Foto: Sosyal medya – Özge Özpirinçci
ÖZGE’YE KILIF UYARISI
Takipçilerinin merakını gidermek adına bu paylaşımın sebebini açıklayan Özge Özpirinçci ilginç bir yasak hakkında bilgi vermiş oldu. 40. Bölümden itibaren dizide kullandığı telefon kılıfına veda etmek zorunda kalacağını söyleyen güzel oyuncunun satırları şöyle: “Dizimizde kullandığım 100soloturk telefon kabını 40. Bölümden itibaren foxturkiye nin uyarısından dolayı kullanamayacağım, bilginize… Böyle bir uyarı neye istinaden geldi. İnanın ben de bilmiyorum.”ÖZGE’DEN SOLO TÜRK AÇIKLAMASI
Özge Özpirinçci magazin sitelerinde haber olan telefon kılıfıyla ilgili açıklamayı yaptı. İşte Özpirinçci’nin o sözleri:Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi. Ben size durumu özetliyorum… Solotürk’ü dizimizde 40 bölüm gururla kullandık. Ancak bazı kötü niyetli kişiler benim de resimlerimi kullanarak illegal şekilde solotürk logosunu kullanıp ticari ürünler üretmeye ve bunları İnternette satmaya başlamış. Bu illegal ticari durumu önlemek ve dizimizde ticari unsura dönüşecek ögeleri kullanmamak yönündeki yasalara uygun olması bakımından böyle bir işlem yaptık. Aksine yapılan yorumlar doğru değildir. Kanalın bu konuda bir yaptırımı yoktur, işlem yasalar dikkate alınarak yapılmıştır. Malum Merkür retrosundayız… iletişim problemleri yaşayabileceğimiz dönemler bunlar. Ama durum netliğe kavuştu. Hepinizi öpüyorum.
Foto: Magazin arşiv – Özge Özpirinçci