Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_lcap96%Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_lcap1%Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_lcap1%Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_lcap3%Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, ‘Doğduğumuz yerdeyiz’ sloganı ile Galatasaray taraftarının buluşma noktası olarak gösterilen Beyoğlu GSStore’da çok özel bir organizasyona katıldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Martin Linnes, Beyoğlu GSStore’da düzenlenen imza gününe katılarak, Galatasaraylı taraftarlarla bir araya geldi.
Galatasaraylı taraftarların büyük ilgi gösterdiği organizasyonda açıklamalarda bulunan Martin Linnes, “Benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Birçok taraftarımız imza almak için buraya geldi. İnanılmaz mutlu oldum. Kesinlikle bu kadar ilgi beklemiyordum. 1 saat boyunca ardı arkası kesilmeden taraftarlarımız gelerek imza aldı.” diyerek, şunları söyledi:
“Eşim ve çocuğumla İstanbul’da çok mutluyuz. İstanbul çok güzel bir şehir. Şimdiye kadar gezme fırsatım olmadı. İlerleyen günlerde gezeceğiz. İlk geldiğim günden bu yana herkes tarafından çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarımın desteği ise bana güç veriyor. İlerleyen günlerde bu arkadaşlık daha da pekişecektir. Saha içinde hedefime ulaşmak için kurallar dahilinde çok çalışan bir yapıya sahibim. Mesela dünkü maçta hakemin sağından geçerek topa ulaşmaya çalıştım. Futbol anlayışımda en önemli özelliğim ise süratim. Süratimi kullanıyorum ve takımım için bu özelliğimi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğim.“

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]