Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_lcap96%Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_lcap1%Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_lcap1%Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_lcap3%Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İkinci yaşına basan kızı için 'hayatımdaki en büyük aşkım' diyen ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı;

Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Meryem-uzerli-kizi1_400

2 yıl geçti... Benim tatlı kızım, Lara'cığım! Seni dünyaya getirmenin bana nasip olmasından bu yana tam iki yıl geçti. Bu zaman diliminde seni iyi gördüğüm her an Yüce Allah'a şükrettim ve şimdi de günlerinin daima iyi geçmesi için yine duacıyım... Benim etimden et, kanımdan kan, kalbim, canım, hayatım, en büyük aşkım, en büyük mutluluğum, en büyük kuvvetim, karar ve çalışmalarımda benim en büyük itici güç ve güdü kaynağım... İkinci doğum gününü şimdi bir anne kalbiyle gönülden kutluyor ve seni sımsıkı sarılıp öpüyorum... Seni sonsuz bir sevgiyle seven, Anneciğin...

Meryem Uzerli, Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın doğum gününü duygusal bir yazı kaleme alarak kutladı. Kızının yüzünü ilk kez gösteren Üzerli'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Meryem-uzerli-kizi2_400

Anne kız bir örnek

Meryem Uzerli kızı Lara ile çekildiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Lara'nın fotoğrafını görenler 'Meryem'in kopyası yorumunu yaptı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]