Hadise'nin idealindeki erkek
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_lcap96%Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_lcap1%Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_lcap1%Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_lcap3%Hadise'nin idealindeki erkek I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hadise'nin idealindeki erkek Empty Hadise'nin idealindeki erkek Cuma 17 Nis. - 17:55:16

Yazar : EgzotikForum

-
-

Son zamanlarda adından çok sık söz edilen Hadise idealindeki erkeği anlattı.
Eurovision'da Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' şarkısıyla temsil edecek olan Hadise, karşı cinste aradığı özellikleri sıraladı.

Belçika'da doğan ve müzik dünyasındaki başarılarından sonra Türkiye'de de tanınan Hadise, "Belçika'da ödüller aldım. Bir Türk kızı olarak başarılı işlere imza attım. Belçika küçük bir ülke ama önemli. Artık Türkiye adına da güzel şeyler yapmak istiyorum. İçimde öyle bir şey var ki 'Yapmalıyım, başarmalıyım' diyor içimdeki ses" diye konuştu.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Filiz Akın'ın HaberTürk'teki programına konuk olan Hadise, özel hayatı ile ilgili ketum tavrını sürdürdü ancak, nasıl bir erkekten etkilenebileceğini de şu sözlerle anlattı:

"Beni çok güldürsün, gece gündüz güldürsün isterim. Çünkü hayatın tadını çıkarmayı çok seviyorum. Sevgilinle beraber çok deli olabilmelisin. Çok da ciddi olmayacaksın. Öyle bir an gelir ki ciddi olman gerekir ama beraberken hayatını yaşamalısın, gülmelisin. Kavgaya hiç gelemiyorum, hiç sevmiyorum. Mutlu olmak istiyorum. Komik birisi olsun istiyorum. Dış görüntüsü hiç önemli değil. Kısa saçlı, uzun saçlı, yeşil gözlü, kısa boylu, uzun boylu, hiç önemli değil. Aramızdaki elektrik çok önemli."

ÇOK FAZLA İLGİ SEVMİYORUM

Yurtdışına gittiğinde Türkiye'nin elektriğini çok özlediğini ifade eden Hadise, "Tatilden döndükten sonra Türkiye'ye geldim. İstanbul'da uçaktan indim. Çok özlemişim, iki hafta İstanbul'suz yapamıyorum. Yavaş yavaş alışıyorum. Çünkü buranın trafiği, sıcaklığı, samimiyeti herşey burada çok değişik ve daha güçlü. Buna alışmak zor. Çünkü Belçika daha değişik bir ülke" diye konuştu.

Sahnede ilgiyi sevdiğini söyleyen Hadise, sokakta ise tanınmaktan hoşlanmadığını ifade ederek "Çok fazla ilgiyi sevmiyorum" diye konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]