Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_lcap96%Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_lcap1%Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_lcap1%Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_lcap3%Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Türkiye'de yakışıklı erkek yok diyen Bülent Ersoy, her zaman da en büyükleri ben seçerim diyerek de iddialı konuştu.Önceki gece Kalamış Paysege restoranda sevgililer günü vesilesi ile sahne alan Bülent Ersoy, evleniyor haberleri için açıklamalar yaptı.

Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. Bulent-ersoy-ham1_400

"Evet ben evleniyorum ve de hamileyim, bu ne kadar doğruysa o haberler o kadar doğrudur" diyerek sözlerine devam etti. "Artık ben evlenmem, benim evlilik defterim kapandı, beni öyle bir çarpacak ki ancak o zaman dediğiniz olur ama şu an için Türkiye'de beni çarpacak kadar yakışıklı erkekte yok o aşkı yaşayacak adam da" diyerek şaşkınlık yarattı.

BEN TEKİM GERİSİ TIRI VIRI

Giydiği sahne kıyafetini yapan modacıya övgüler yağdıran Diva saçlarını yapan kuaförün de çok özel olduğunu söyleyerek "benim makyajım bile olay olay olay" dedi.

Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamalar ile yine gündemi değiştirdi. Bulent-ersoy-ham2_400

Ersoy, "Türkiye'deki en büyükler her zaman benimdir. Ben en büyükler ile çalışırım. İşte bu yüzden en iyisi benim. Gerisi tırı vırı" diyerek diğer meslektaşlarına da taş atmayı ihmal etmedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]