Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_lcap96%Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_lcap1%Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_lcap1%Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_lcap3%Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beşiktaş’ta yapımı bitmek üzere olan Vodafone Arena için geri sayım başladı. Beşiktaş yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beşiktaş’ın yeni mabedi Vodafone Arena’nın numaralı alt tribününe kurucularından Şeref Bey’in, kapalı alt tribüne ise unutulmaz futbolculardan Baba Hakkı’nın adı verilecek.

Beşiktaş yönetimi ayrıca, futboluyla olduğu kadar futbol yazarlığıyla da basında ayrıcalıklı bir yer edinen eski futbolcusu Vedat Okyar’ın adını da basın tribününe verme kararı aldı.

Stadın isim sponsorluğu için 115 milyon dolara Vodafone Arena ile 10 yıllığına anlaşan siyah beyazlılar, deniz tarafındaki kale arkasının isim sponsorluğunu Denizbank’a, diğer kale arkasının isim sponsorluğunu da Spor Toto’ya satmıştı.

İsimler de yazılacak

Kulübün bir diğer projesi de taraftarların isimlerinin olduğu plakaların stat duvarlarına asılması… Buna göre, belirlenecek bir ücret karşılığında isteyen taraftarların isimlerinin yazılı olduğu plakalar bir yıl boyunca stat duvarına çakılacak. Benzer uygulamalar Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından da hayata geçirilmiş durumda.

Koltuklar bitmek üzere

Bu arada, stadyum inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi. Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50’sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Koltuklarla yazılan “Vodafone Arena” ve “Beşiktaş” yazıları da tamamlandı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]