Davete eşi Bergüzar Korel’le ayrı ayrı gelen Halit Ergenç, başrol oynayacağı Ferzan Özpetek’in “Rosse İstanbul” isimli filmiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya; “Allah izin verirse Nisan ayında çekimlere başlayacağız. Şuan çok fazla detay vermek istemiyorum” dedi. “Muhteşem Yüzyıl Kösem”le ilgili görüşleri sorulan Ergenç, tepki göstererek; “Bana bu tarz sorular sormayın” dedi.
[size]
SİSTEM OTURDU
Çekimleri nedeniyle davete eşinden sonra gelen Bergüzar Korel ise, yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi. Hem kafe hem de set arasında mekik dokuduğunu söyleyen Korel; “Kafede sistem oturdu artık, personel yönetiyor ben ise arada uğruyorum.
[/size]
[size]
Tamamen sette oluyorum ama bu sene çok daha rahatım ve kendime de yeterince zaman ayırabiliyorum” dedi.[/size]
SİSTEM OTURDU
Çekimleri nedeniyle davete eşinden sonra gelen Bergüzar Korel ise, yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi. Hem kafe hem de set arasında mekik dokuduğunu söyleyen Korel; “Kafede sistem oturdu artık, personel yönetiyor ben ise arada uğruyorum.
[/size]
Tamamen sette oluyorum ama bu sene çok daha rahatım ve kendime de yeterince zaman ayırabiliyorum” dedi.[/size]