Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_lcap96%Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_lcap1%Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_lcap1%Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_lcap3%Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Türkiye genelinde 320 kadar istasyonu bulunan Starpet (Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Paz. A.Ş.) iflas erteleme talebinde bulundu. İstanbul Anadolu 8. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuran şirket avukatı, tedbir talebinde bulundu.
Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Starpet, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurdu. Starpet_cihan
Foto: Cihan

TEDBİR KARARI VERİLDİ
Mahkeme yaptığı incelemeler sonrası şirket hakkında tedbir kararı verdi, kayyum ataması yaptı. Bu kararla birlikte şirket, özellikle icra takiplerine karşı korumaya alınmış oldu. Bu kararla birlikte, şirket faaliyetlerini daha rahat sürdürme imkanı elde etmiş oldu.Dava dosyasına alacaklı bazı kişi ve firmaların müdahil oldukları anlaşıldı. İlk duruşma ise 27 Nisan’da yapılacak.

EN BÜYÜK 500 ŞİRKET ARASINDA

Starpet, Fortune Türkiye ve Capital Dergisi’nin her yıl açıkladıkları araştırma listelerinde yer alan bir şirket. Starpet, ‘Fortune 500 Türkiye 2015 Araştırması’na 136. sıradan girmişti. Akaryakıt dağıtım sektöründe en büyük ilk 10 firma arasında yer alan Starpet, “Capital 500 Büyük Şirket” sıralamasına ise 279. sıradan girdi.

GRUBUN CİROSU 1.3 MİLYAR

Akaryakıt dağıtımı yanı sıra, madeni yağ ve lojistik alanında da faaliyet gösteren Starpet’in cirosu 1.3 milyar lira olarak açıklanmıştı. Akaryakıt dağıtımında elde edilen ciro ise 900 milyon lira seviyesinde. Ceyhan’a 120 milyon dolarlık yatırımla rafineri kurma planı da olan Starpet EPDK’dan aldığı dağıtım lisansı sonrası 2005 yılında faaliyet göstermeye başladı.

TEK İSTASYON İLE BAŞLADI

Mardin Nusaybin’de tek bir istasyon ile faaliyete başlayan Starpet, zaman içinde önemli bir büyüme kaydederek, sektörün devleri arasına girmişti. Starpet’in kurucusu Mahfuz Okalin ise, yıllarca, Türkiye, Suriye-Irak arasında gıda ticaret yaptıktan sonra istasyonculuk yapmıştı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]