Kenan Doğulu, birlikte çalıştığı müzisyen arkadaşlarının oluşturduğu 'The Shot' grubunun Levent Agancy'deki sahne performanslarını izledi.
Gecenin onur konuğu olan Doğulu, istekleri kırmayarak sahneye çıktı ve sahne performansıyla davetlileri coşturdu. Gecede soruları yanıtlayan şarkıcı, "Neden yalnızsınız? Eşiniz Beren Hanım gelmek mi istemedi, yoksa çalışıyor mu?" sorusuna "Beren 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinin setinde olduğu için 200 dakika dizi çektiği için gelemedi.
Haftanın altı günü çalışıyor. Benim haddim değil ama dünya standardı bu değil" diyerek bir yandan dert yandı diğer yandan da eşine destek oldu.
İYİ TAKLİT YAPARIM
Geçtiğimiz günlerde annesi Serpil Doğulu'nun doğum günü kutlamasında yüksek sesten dolayı polis şikayeti ile karşı karşıya kalmasıyla ilgili de konuşan Kenan Doğulu, "Bu bakış açısı ile alakalı bir durum. Sadece 'Müziği kısar mısınız?' diye uyardılar" dedi. Son zamanlarda sahnede yaptığı taklitler çok beğenilen şarkıcı gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyleyerek, "İyi taklit yaparım. Sahnede bazen Barış Manço, Müslüm Gürses ve Zeki Müren taklidi yapıyorum, iyi oluyor" dedi.