Dün akşam Roma’da oynanan Lazio-Galatasaray maçında, Galatasaraylı futbolcular, ligde kötü geçen sezonda camiaya ve taraftarlara Avrupa morali vermek istiyordu ancak bu gerçekleşmedi. Roma’da Lazio’ya 3-1′lik skorla teslim olarak Avrupa Ligi’nden elendi. Sıkı bir Galatasaray takipçisi olan Şahan Gökbakar, maç başlamadan takıma sosyal medyadan destek verdi. Kötü performans sergileyen Galatasaray malup olunca Gökbakar hep yaptığı gibi yeni taktikler verdi.
Muslera ve Sneijder’in fotoğrafını paylaşan ünlü komedyen;
“Bu ikisi dışında takımdaki tüm yabancıları yollardım. Yerine herşeyini sahaya aktaracak gençleri sürerdim. Birkaç sene şampiyon olmamayı göze alırdım, hemde milyonlarca € parayı sahada yuruyen isteksiz ruhsuz yabancılara harcamaz cebimde tutmuş olurdum. Yönetimin acilen biz yapamıyoruz bu işi demesi gerekir. Son 40 senenin en aciz Galatasarayını yaratanlarını tebrik ederim!!!! Not: Sabri ve Yasin 1234″
“Bu ikisi dışında takımdaki tüm yabancıları yollardım. Yerine herşeyini sahaya aktaracak gençleri sürerdim. Birkaç sene şampiyon olmamayı göze alırdım, hemde milyonlarca € parayı sahada yuruyen isteksiz ruhsuz yabancılara harcamaz cebimde tutmuş olurdum. Yönetimin acilen biz yapamıyoruz bu işi demesi gerekir. Son 40 senenin en aciz Galatasarayını yaratanlarını tebrik ederim!!!! Not: Sabri ve Yasin 1234″