Ev dekorasyonunda lider markalara ev sahipliği yapan Addresistanbul, 10. yıl kutlamalarına eğlence temasıyla başladı. Lunapark oyuncakları ile eğlenerek nostalji yapan konuklar, ReHappying sergisi ile de ünlü isimlere ilham veren eşyaları görme fırsatı buldu. Sergi kapsamında, Ajda Pekkan, Altan Erkekli, Arzu Sabacı, Arzu Kaprol, Demet Evgar, Dilek Hanif, Pınar Sabancı, Saffet Emre Tonguç, Şebnem Çapa, Tuvana Büyükçınar gibi 60a yakın ünlü ismin ilham aldığı objeler görücüye çıktı.
Etkinliğe katılan Ajda Pekkan ilham aldığı obje olarak sergilenen ‘Süper Kız’ için, ‘kadınların dünyaya hükmettiklerine inanıyorum, bu da beni motive ediyor. Buradaki gibi süper kadınlar hep bir şeylerin arkasında dururlar ama bir o kadar da saydamdırlar. Buda beni motive eden yanları’ şeklinde konuştu. Muhabirlerin sahnedeki Ajda Pekkan bir süper kadın mı? sorusuna; ‘Ben yıllardır sahnede insanlara motivasyon vermeye çalışıyorum bu açıdan bakınca ben de süper kadınlar arasındayım’ diyerek cevap verdi.
Süper Star olmakla Süper Kadın olmak arasındaki farkı ise, biri kendi şöhreti için uğraşıyor diğeri ise sadece kendi için süper olma çabasında, ikisi bir olunca Süper Star Ajda oluyor’ şeklinde espri ile açıkladı.
Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe de değinen Pekkan, tüm kadınların gününü kutladı ve kadınlar için daha mutlu ve özgür yaşama temennisinde bulundu.