Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap96%Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap3%Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Hollanda basınına konuşan Sneijder, Mustafa Denizli'nin istifasından takımdaki geleceğine, Hollanda Milli Takımı'ndan, Galatasaray'ın UEFA'dan ceza almasına kadar bir çok konuya değindi

Soru-cevap şeklinde geçen röportajdan satırbaşları şu şekilde:

-Ekim'de kulübünle sözleşmeni uzattın. Son yaşananlar, UEFA'dan gelen cezayı düşününce sözleşme uzattığın için pişman mısın?

"Hayır. Doğru zamanda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Aradan zaman geçtikten sonra pişmanım demek garip olur. Geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Ekim'de bugünleri görebilir miydik? Hayır."

-Gelen bir yıllık ceza senin için de önemli. 31 yaşındasın ve bir yıl daha yaşlanmış olacaksın Avrupa'ya döndüğünüzde. Ne düşünüyorsun?

"Kesinlikle. Bu açıdan bakınca sinir bozucu olabilir. Öte yandan şu anda fitim. Bu sezon iyi oynadım. Artık sezonu itibarlı bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Hem takım olarak hem de bireysel olarak."

-Mart sonunda Hollanda, iki hazırlık maçına çıkacak. Milli Takım'la rekor kırmak istiyorsun. 2018 Dünya Kupası elemeleri için takıma girebileceğini düşünüyor musun?

"İnanıyorum. Turuncu forma benden hiç alınmadı. Yakında bu formaya ait olduğumu göreceksiniz. Yalnızca bekleyin..."

-Milli takımdan arkadaşların Heitinga, Nigel de Jong ve Rafael van der Vaart'ın kariyerleri bir anda yokuş aşağı gitti. Bu konuda ne düşünüyorsun?

"Bunun farkındayım. Bu yüzden her zaman fit kalmaya çalışıyorum. İyi çalışıp sakatlanmamaya çalışıyorum. Yaşlandıkça ağrılar artabiliyor ve daha yavaş iyileşiyorsunuz. Birkaç yıl daha üst seviyede kalabilecemiğe inanıyorum. Fiziksel, mental açıdan yüksek seviyede kalmak için çalışacağım."

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]