Müziğin kendisine mutluluk verdiğini ifade eden Konak, Broadway müzikalleriyle yarışacak kalitede bir şov hazırladıklarını ifade etti
Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Haftalar öncesinden biletleri tükenen Volkan Konak konserini yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Sahne almadan önce sorularımızı yanıtlayan Kuzeyin Oğlu lakaplı Konak, ilginç açıklamalarda bulundu.
verin. Onu başaracağım. Üst düzey müziklerin ve sahne şovlarının olduğu, Broadway müzikallerine yakın bir şov olacak. Müzikal yapmadan ölmeyeceğim” dedi.
Son zamanlarda formuna dikkat ettiğini söyleyen Volkan Konak, verdiği kilolarla dikkat çekti. Yaklaşık 10 kilo verdiğini ifade eden Konak, bunu nasıl başardığı sorulduğunda ise, “Spor yapıyorum. Gece yemiyorum. Yüzmeye çalışıyorum. İçki içmiyorum” diye konuştu.
Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Haftalar öncesinden biletleri tükenen Volkan Konak konserini yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Sahne almadan önce sorularımızı yanıtlayan Kuzeyin Oğlu lakaplı Konak, ilginç açıklamalarda bulundu.
Hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor
Müziğin kendisine tarifsiz bir mutluluk verdiğini belirten sanatçı Volkan Konak, en büyük hayalinin ise bir müzikali sahneye koymak olduğunu ifade etti. Şu sıralar müzikalin metinlerinin hazırlandığını ifade eden Konak, “Bana birkaç yılverin. Onu başaracağım. Üst düzey müziklerin ve sahne şovlarının olduğu, Broadway müzikallerine yakın bir şov olacak. Müzikal yapmadan ölmeyeceğim” dedi.
Son zamanlarda formuna dikkat ettiğini söyleyen Volkan Konak, verdiği kilolarla dikkat çekti. Yaklaşık 10 kilo verdiğini ifade eden Konak, bunu nasıl başardığı sorulduğunda ise, “Spor yapıyorum. Gece yemiyorum. Yüzmeye çalışıyorum. İçki içmiyorum” diye konuştu.