Beşiktaş'tan "ağlayarak" ayrılan iki isim Demba Ba ve Slaven Bilic sürekli olarak eski çalışma arkadaşları ile temas halinde. Fenerbahçe maçından sonra Tolgay ve Olcay Şahan başta olmak üzere pek çok oyuncuya mesaj atan Bilic, "baskı kurduğunuz dakikalarda golü bulsaydınız, şimdi şampiyon olacağınız hafta üzerinde tartışıyor olurdunuz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın şampiyonluğuna inanan Demba Ba ise, siyah-beyazlıların kendi sahasında şampiyonluk turu atacağına inandığı Osmanlıspor maçına davetli olup olmadığını eski takım arkadaşlarına sordu. Ba'nın attığı mesajda, "15 Mayıs'taki şampiyonluk maçında yerimi hazırlayın. Ben de şampiyonluk kutlamalarında yer almak istiyorum" yazdığı bildirildi.
Beşiktaş'ın şampiyonluğuna inanan Demba Ba ise, siyah-beyazlıların kendi sahasında şampiyonluk turu atacağına inandığı Osmanlıspor maçına davetli olup olmadığını eski takım arkadaşlarına sordu. Ba'nın attığı mesajda, "15 Mayıs'taki şampiyonluk maçında yerimi hazırlayın. Ben de şampiyonluk kutlamalarında yer almak istiyorum" yazdığı bildirildi.