Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_lcap96%Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_lcap1%Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_lcap1%Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_lcap3%Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tuba Büyüküstün, Akbank Sanat’ın düzenlediği ‘Oyuncu Gözüyle Kısa Film’ başlıklı söyleşiye katıldı. İngiltere’de yaşadığı bir olayı anlatırken duygulanan Büyüküstün “Bir hayranım ‘Tuba Olmak’ diye bir kitap hazırlamış. Gözyaşlarımı tutamadım, çok duygulandım” diye konuştu.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. Tuba-buyukustun-sli-3

Halit Ergenç’le sinema filmi yapacağını söyleyen Büyüküstün “Dizi yapmayı reytinglerden dolayı şu an için düşünmüyorum” dedi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. Tuba-buyukustun-sli-6

İstiklal Caddesi’nde yürüyen Büyüküstün’ü Türkler’den çok Arap hayranları tanıdı. Paniğe kapılan ve fotoğraf taleplerini geri çeviren Tuba Büyüküstün, sonunda otomobilinin bulunduğu otoparka vardığında “Korkmadım desem yalan olur” dedi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Tuba Büyüküstün’ü gören Arap hayranları kendilerinden geçti. Tuba-buyukustun-sli-9

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]