Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_lcap96%Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_lcap1%Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_lcap1%Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_lcap3%Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Aile dizilerinin vazgeçilmez 'anne' oyuncusu Füsun Demirel, Cumhuriyet gazetesinin hafta sonu ekine verdiği röportajda gençlik yıllarına dair de açıklamalarda bulundu. "Babam beni dağa çıkmayayım diye yurt dışına yolladı" diyen Demirel, "Oynamak istediğiniz rol kaldı mı?" sorusuna ise "Çok var. Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi." yanıtını verdi.
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' Fusun-demirel1_640

- Gezi'de ütopyalara kapıldık dediniz. Gezi bir heyecandı ve bitti mi?
'Ben de bunu o hareketin içinde olan bütün genç dostlara soruyorum. Ne oldu, bitti mi? Çünkü Sur'da Silopi'de, Diyarbakır'da bir sürü yerlerde, yaşananlara bakıyorum. Bence Gezi ruhunun topyekün her yerde yaşanması lazım.'
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' Fusun-demirel2_640

- Küçükken güncenize şöyle yazmışsınız: "Devrimci olup, silahı alacağım, bu haksızlıkları yapanları kurşuna dizeceğim." Yaş ilerledikçe haksızlık yapanlarla mücadele yöntemleriniz evrildi mi?

Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' Fusun-demirel5_640

Aslında kafamda hiçbir şey değişmedi inan bana! Yaşım ve fiziksel durumlardan ötürü onlar biraz hayal oldu. Dağa filan çıkacaktım sözde! Hatta benim babamın beni yurtdışına yollama sebebidir.
Füsun Demirel: 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' Fusun-demirel3_640

- Oynamak istediğiniz rol kaldı mı?
Çok var. Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]