Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_lcap96%Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_lcap1%Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_lcap1%Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_lcap3%Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Patlamaların, Amanos Dağları’ndan atılan havan ya da roket mermilerinin neden olduğu belirtildi. Osmaniye’nin Güney Çevre Yolu üzerinde bulunan Şehit Piyade Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Kışlası’ndaki eğitim alanı ve Karaçay Su Deposu mevkiindeki bir evin bahçesinde saat 18.00 sıralarında iki patlama duyuldu. Bazı vatandaşlar ne olduğunu anlamak için evlerinden çıkarken, Gebeli Mahallesi 3527 Sokak’ta bir patlama daha oldu. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Şefik Atak, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, mermilerden birinin patladığı sokakta incelemelerde bulundu.
Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. Manset-67023
Foto: DHA

Ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı, bazı araçlar ve evlerde hasara neden olan patlamalarla ilgili yapılan ilk incelemede, mühimmat parçalarının düşüş açısına göre havan ya da roket mermilerinin PKK’lı terörist grupların yuvalandığı Amanos Dağları’ndan atıldığı değerlendirildi.
Soruşturma başlatılırken, Amanos Dağları’nın eteklerinde jandarma zırhlı araçlarla geniş güvenlik önlemleri aldı. Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın talimatıyla kentin birçok noktasında uygulama noktaları oluşturuldu.
Osmaniye'de akşam saatlerinde askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine 3 patlama meydana geldi. Manset-67024
Foto: DHA

SIĞINAKLAR BULUNMUŞTU
İstihbarat raporlarına göre PKK’nın yeniden yuvalanmaya başladığı Amanos Dağları’nın Osmaniye eteklerinde jandarma tarafından yürütülen arama tarama faaliyetlerinde yakın zamanda terör örgütüne ait sığınaklar bulunmuştu. Şubat ve mart aylarında bulunan sığınaklarda ele geçirilen yaşam malzemeleri imha edilerek sığınaklar kullanılamaz hala getirilmişti.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]