Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_lcap96%Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_lcap1%Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_lcap1%Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_lcap3%Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' Orhan-gencebay-tark1_400

Şiddetli gribal enfeksiyon rahatsızlığı olduğunu dile getirip, gazetecilerden müsaade isteyen usta sanatçı, MESAM toplantısıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Arif Sağ'ın Tarkan ile ilgili yaptığı açıklamanın detaylarını soran muhabirlere yanıt veren Gencebay, "Arif Bey'i görmedim, Tarkan için ne söylediğini bilmiyorum. MESAM genel kurul oldu, daha iyi olacak" dedi.

Orhan Gencebay: 'Tarkan'ın okuması daha çok sevdirir' Orhan-gencebay-tark1_40

Tarkan'ın çıkardığı, "Ahde Vefa" albümü içinde yorumda bulunan sanatçı, "Tarkan'nın albümünü dinledim, çok beğendim. Kendisini tebrik ediyorum, Türk sanat müziği okuması çok önemli. Türk sanat müziği, bizim değerlerimizin başında gelen en büyük yapıdır. Tarkan gibi bir sanatçının okuması, Türk sanat müziğine olan ilgiyi daha çok sevdirecektir" diyerek oradan ayrıldı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]