Hünel, hakkındaki iddialara canlı yayında şu şekilde yanıt verdi:
-
"BEN BU HANIMI CAMİDE TANIMADIM"
-Ben bu arkadaşla camide tanışmadım. Örtülü değildi. Benimle çektirdiği ilk fotoğrafta da dekolteliydi. Ben o insanı öyle tanıdım.
-
Benim eski eşim de dekolte giyerdi. Ben onu bu şekilde tanıdığım için neresine müdahale edeyim? Niye müdahale edeyim? 30 yaşının üstünde bir hanım.
-
-Ülke bu haldeyken bunları konuşuyor olmak içimi sızlatıyor. Havaya atılan bir lafın üzerine konuşmak neden? 26 senedir bu sektördeyim. Karıncayı incitmiş bir insan değilim. Olsa çıkardı.
"DELİLLERİM VAR"
- Eğer bu şekilde çıkmasaydı Kelebek'in üst sayfasında hangi röportajı ile yer alabilirdi? Sebep tamamen ayrılmak isteği.
-
- Dava açılırsa mahkemeye suncağım delillerim var, şu an soruşturma aşamasında. Ona olmadığını, ilişkimizin yürümediğini söylediğim için bunlar yaşandı.
-
- Bütün basındaki arkadaşlarının gücünü kullandı hem de 'Kadına Şiddet'e hayır' haftasında.
-
"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"
- Aynı dönemde Rus uçağı düşürüldü. Benim kadar haber olmadı.
-
- Mahkemeye sunduğu raporlar adli tıpa gitti. Sonuç bekliyorum. Sürpriz bir sonuç çıkarsa şaşırmayacağım.
-
- Böyle bir zamanda bunlarla gündeme geldiğim için çok özür diliyorum. Her şeyin üzerine yemin ederim bu kadınla böyle bir temasım olmadı. Olamaz da, neden olsun?
"FRANSIZ VATANDAŞI DEĞİL"
- Bana kimse telefon açıp, senin için böyle diyorlar sen ne diyorsun denmedi. Benim cevabım sorulmadı bile.
-
- İlk röportajında sebep olarak 'Pascal ile olan durumu' söyledi, ikinci röportajında sebep olarak 'benden 200 bin TL istedi vermedim diye böyle oldu' dedi.
-
- İsmi Eda Sönmez ama kendine Edda dedirttiriyor. Fransız vatandaşı olduğunu iddia ediyor, o da gerçek değil.