Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_lcap96%Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_lcap1%Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_lcap1%Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_lcap3%Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beykoz'daki eski kundura fabrikası olan stüdyolarında gerçekleşen klipte Ceylan'a minik minik çocuklar eşlik etti. ATV'ye binip basın mensuplarına poz veren ve sanat hayatının 32. albümü olduğunu söyleyen ünlü türkücü, "Yaşım kadar albümüm oldu.

Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. Ceylan-alii1_400

Minnoş türküsü tam bana cuk oturdu. Ben zaten minnoşum. Albümümde yer alan 12 şarkıya da klip çekip bir ilke imza atmak istiyorum. Küçük Ceylan değilim, artık büyüdüm. Benim tek rakibim Küçük Ceylan. Başka da rakibim yok" diye konuşan ünlü türkücü, uzun zamandır neden ortalarda olmadığı şeklindeki haberlerle ilgili ise "Ben hep sahnelerdeyim genelde. Onun dışında evden fazla çıkasım yok.

Ceylan, iki yıl aradan sonra son zamanlarda sıkça çalınan 'Ali Kundilli' sinema filmin müziği olan 'Hele Hele Minnoş' adlı Türkiye klip için kamera karşısına geçti. Ceylan-alii2_400

Birde bizim piyasının eskisi gibi tadı tuzu yok. Şimdikileri çok sıcak ve samimi bulmadığım için kimseyle görüşmek yerine evde oturmayı tercih ediyorum. Eskiden bizler daha çok samimiydik" diye konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]