Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_lcap96%Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_lcap1%Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_lcap1%Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_lcap3%Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

'Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası' oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Ayçin İnci'nin, üç yıl önce nikah masasına oturduğu Serdal Genç'le gizlice boşandığı ortaya çıktı. Beş yıl evli kaldığı Ahmet Mümtaz Taylan'dan boşandıktan sonra yeniden evlenen oyuncu, "Serdal Bey'le bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, resmi olarak evliliğimize nokta koyduk" dedi.
Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. Aycin-serdal3_313

İkinci evliliğinde de mutluluğu yakalayamayan İnci, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Hiçbir zaman özel hayatımla gündemde olmak istemedim. O nedenle bu boşanmayı çok gizli tuttuk. Geçen yıl içerisinde evliliğimizi kurtarmak adına tekrar denemeyi düşündük ama vazgeçtik. Taraflar açısından küllenmiş bir durum oldu. Şu anda işimle, ailemle ve dostlarımla ilgileniyorum."

Serdal Genç'le evlenen Ayçin İnci, "Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum" dedi. Aycin-serdal2_313

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]