Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_lcap96%Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_lcap1%Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_lcap1%Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_lcap3%Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Eşi Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasından sonra zor günler geçiren Ebru Gündeş, babası Remzi Gündeş’i sevindirdi.
23 yıldır Bakırköy’deki eskici dükkanında yaşayan ve önceki gün kandil kutlaması için ziyaret ettiğimiz Remzi Gündeş, sevincini ağzından kaçırdı. 23 yıldır hem iş yeri; hem de yaşadığı dükkanın üç ay önce satılığa çıkmasından sonra, yaşadığı dükkanından çıkmak istemeyen Remzi Gündeş’in imdadına kızı Ebru Gündeş yetişti.

Ünlü sanatçı, babasının yaşadığı dükkanın başkasına satılmadan babasına satın aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. Bu dükkan başkasına satılsaydı ben perişan olurdum. Çünkü ben 23 yıldır burada yaşıyorum başka bir yerde yapamazdım. Üç aydır gözüme uyku girmiyordu. Kızım dükkanı satın aldıktan sonra artık rahat uyuyorum. Allah eşine kavuştursun. Kızını ona bağışlasın” diye koştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]