Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_lcap96%Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_lcap1%Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_lcap1%Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_lcap3%Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Bülent Ersoy ve Alişan sevenleriyle önceki gün Günay sahnesinde buluştu. İkili, program öncesi habercilerin sorularını yanıtladı.
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. Bulent-ersoyy2
Tesadüf eseri repertuvar çakışması yaşadıklarını söyleyen Alişan "Gelir gelmez fırçamı yedim. Repertuvarda aynı şarkılar varmış. Neyse, Bülent Hanım ile görüşüp değiştirdik" dedi. 7 sene aradan sonra bu mekanda sahneye çıkan Alişan'ın ardından, saatler gece yarısını gösterirken mikrofonu Ersoy aldı.
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. Bulent-ersoyy3
Programına Tarkan'la seslendirdiği "Bir Ben Bir Allah Biliyor" şarkısıyla başlayan sanatçı, Semih Doğruer imzalı siyah kristal taş işlemeli kıyafetine uygun makyajıyla dikkat çekti. Göz kapağını ve dudaklarını pırıltılı taşlarla kaplatan Ersoy'un makyajında 100 adet kristal kullanıldığı ve işlemin 6,5 saat sürdüğü öğrenildi.
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahneye çıktı. Her zaman iddialı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çeken sanatçı, bu kez yapımı 6,5 saat süren kristal taşlı makyajıyla parladı. Bulent-ersoyy1
100 kristal taş kullanılarak yapılan özel makyajıyla dikkat çeken Bülent Ersoy, yaklaşık üç saat sahnede kaldı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]