Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum”
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_lcap96%Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_lcap1%Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_lcap1%Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_lcap3%Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum” I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Milli kaleci Onur Kıvrak: “2011’de şampiyonluğu yaşadım. Bir kez daha aynı mutluluğu yaşamadan bu güzel kentten ve takımdan ayrılmak istemiyorum”

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, geleceğiyle ilgili çok önemli mesajlar verdi. Tecrübeli eldiven, "2010-2011 sezonunda şampiyonluğu yaşadım. Ancak bir kez daha bu büyük forma altında aynı sevinci yaşamadan Avrupa'da futbol oynamak istemiyorum" şeklinde konuştu. Onur Recep Kıvrak, geçirdiği ameliyat sonrasında kaleyi Esteban'a kaptırmasıyla ilgili olarak da, "Açıkçası benden formayı aldıktan sonra çok iyi maçlar çıkardı. Sivasspor maçı örneğin. Direkt sonuca etkisi oldu diyebilirim. Trabzon'a ilk geldiğinde tutuktu ama sonrasında çok başarılı maçlar çıkardı" dedi. Milli eldiven, hafta sonundaki Fenerbahçe maçına da değinerek, "Kalede ben oynarım ya da oynamam. Bu hocamızın vereceği bir karar. Ancak sahaya kim çıkarsa çıksın formanın vermiş olduğu ağırlıkla mücadele edecektir. Bundan hiçbir taraftarımızın kuşkusu olmasın" diye konuştu.

BEN HER ANLAMDA KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM

Onur, şimdiye kadar kendisine çok önemli tekliflerin de geldiğini belirterek, "Avrupa'da oynamak hele ki kaliteli liglerde oynamak herkesin hakkı. Daha doğrusu her futbolcu buraları hak eder. Ancak daha zamanı var. Ben kişilik, karakter, tecrübe ve yetenek olarak kendimi hazır hissediyorum. Önümüzdeki sezon 50. yılımızı kutlayacağız. Bu kulüple en az bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum" dedi. Onur Recep Kıvrak oynamak istediği ligi ise İngiltere olarak açıkladı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]