Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_lcap96%Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_lcap1%Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_lcap1%Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_lcap3%Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Kızı Zehra’nın annesi için arkadaşlarını bir araya getirerek verdiği yemeğe katılan Hülya Avşar parmağındaki büyüktaş yüzüğü ile dikkat çekti. ‘Hiç imitasyon kullanmıyorum’ diyen Avşar parmağındaki yüzüğün gerçek olduğunu ima etti.
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. Hulya-avsar-ic

Yemekten önce annesine hediye almak için avm ye giren Zehra koşar adım mağazaları gezdi. ‘Ben anneler ya da başka özel günlerin ticari bir gün gibi algılanmasını takmıyorum’ diyen Hülya Avşar, ‘Ticari olsa da insanlar birbirini arıyor, bu bakımdan ben böyle olduğunu bilsem de önemsemiyorum’ dedi.
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. Hulya-avsar-ic-3

Hülya Avşar ‘Beni görüntülediniz, keşke tüm anneler mutlu olsa şu an evladını kaybeden ve mutlu olamayan anneleri düşünerek üzüntü duyuyorum, içim buruk’ dedi.
Hülya Avşar kızı Zehra ve arkadaşları ile İstinyepark'ta anneler gününü kutladı. Hulya-avsar-ic-4

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]